Sunday, October 20, 2019

Buckwheat Invocation


Buckwheat Invocation (Pühaste / WhiteFrontier, Eesti / Šveits) pdl 0,33 l. alc 9,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Porter - Imperial Flavored", hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - New England" ja hinnang 3,94.

Toojainfo: "Tatralinnaste ja India pika pipraga pruulitud porter.
IBU 55"

Väike lihtne pudel, sildil ... sarviline kultuskivi? Pruun sõrmepaksune vahukiht on mõõduka püsivusega. Õlle värvus - vähese punase helgiga must. Aroom on magus ja veidi tolmuse toortatra lõhnaga.

Esmamekk on sametiselt pehme ja magus, vähese hapuka fooniga, meenutades musti ploome. Keskmaitse muutub sulgpehmeks, sametiseks, luksuslikuks ja šokolaadiseks desserdiks. Lõppmaitse mahutab endasse lisaks ploomidele ka kuivatatud kirsse ja röstitud tatraid. Järelmekk on hunnitult pehme, põsesoojalt padjane, täidlane, rammus ja lausa lihalik, magus ning melassine.

Rongraske kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja õlija paletiga, magus-mõrkjas-magus-hapukas-magusa buketiga ÜBERtaseme rüübe. Imp.porter nii nagu seda ootakski, tatra kasutamine annab juurde plusspunkte, veidi ülemäärane magusus aga viib neid vähemaks.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment