tag:blogger.com,1999:blog-6051394756388860456.post29527850269705797..comments2024-03-28T00:53:49.566-07:00Comments on Gambrinuse õllepäevik: Lugemine ja külastamine - on teil ehk soovitusi?KThttp://www.blogger.com/profile/12600724536131306798noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6051394756388860456.post-44962720169620177712013-08-04T23:17:41.997-07:002013-08-04T23:17:41.997-07:00Joomistemperatuuri osas on vaid üks soovitus - kui...Joomistemperatuuri osas on vaid üks soovitus - kui soovid joogist kogu buketti kätte saada ja maitset nautida, siis jää toatemperatuuri juurde. Jahutamine lööb lõhnad ja maitsed lukku.<br /><br />Kui soovid midagi külma ja karastavat, siis võib muidugi jahutada. Mida heledam ja lihtsam õlu, seda rohkem, kuid mitte alla 10 kraadi, siis võib juba kraanivett juua.<br /><br />Meelespeaks: halba õlut PEAB jahutama!KThttps://www.blogger.com/profile/12600724536131306798noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6051394756388860456.post-56679981311656371382013-08-04T12:01:33.375-07:002013-08-04T12:01:33.375-07:00Mina satun siia enamasti läbi facebooki, kuigi vah...Mina satun siia enamasti läbi facebooki, kuigi vahel mingit kindlat õllesorti otsides tuleb googeldada. Googeldamise teeks muidugi veel kergemaks tootja olemasolu pealkirjades, hetkel on see vahest puudu.<br /><br />Üks soov oleks küll, nimelt oleks väga tore, kui ülevaadete juures oleks soovituslik joomistemperatuur ning võibolla ka klaasisoovitus :)Madishttps://www.blogger.com/profile/17551358150157097463noreply@blogger.com