tag:blogger.com,1999:blog-6051394756388860456.post365657745035517970..comments2024-03-28T00:53:49.566-07:00Comments on Gambrinuse õllepäevik: La Trappe Quadrupel Oak Aged Batch #11KThttp://www.blogger.com/profile/12600724536131306798noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6051394756388860456.post-90431432690024565562013-09-21T00:50:19.014-07:002013-09-21T00:50:19.014-07:00Eks igaühel on keel suus omamoodi.
Pealegi muutu...Eks igaühel on keel suus omamoodi. <br /><br />Pealegi muutuvad inimese maitse-eelistused ajas. Nii umbes 10 aastat tagasi oleks ma vist ka ise säherduse rüüpe peale vaid õlgu kehitanud.KThttps://www.blogger.com/profile/12600724536131306798noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6051394756388860456.post-44332828026832058152013-09-20T12:49:37.975-07:002013-09-20T12:49:37.975-07:00Joon hetkel. Ja tehke või tina - no ei meeldi. Mag...Joon hetkel. Ja tehke või tina - no ei meeldi. Magus, Kleepuv. Ütleksin et lausa ebameeldiv.Meenuvad joogid nimedega Navigator ja Maximator :) Ja noh, Portidest maitsevad ju mulle kah valged kuivad. … See seletab nii mõndagi ilmselt :) Trchttps://www.blogger.com/profile/16519887462834829105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6051394756388860456.post-13622053741262205862013-09-19T14:46:18.437-07:002013-09-19T14:46:18.437-07:00Nojah.
Reimsis kuulsin sealseid vahuveini keldrei...Nojah. <br />Reimsis kuulsin sealseid vahuveini keldreid külastades, et suur osa praeguseid päris šampanjasid on endiste õllepruulide perekondade käes (ja seda just Belgia sõjapõgenike kaudu). <br />Kui mõelda seda kuidas tehakse nii üht kui teist jooki siis on sarnasus vägagi suur. <br />Ei oskagi nüüd öelda kuhu ma selle jutuga minna tahan aga - Belgia trippel (ja sellest suurem number) on õllemaailma päris koorekiht, tehtud armastuse ja hoolega ning kindlasti proovimist väärt. Maitseelamus on garanteeritud.Tarmohttps://www.blogger.com/profile/17395077851390448980noreply@blogger.com