tag:blogger.com,1999:blog-6051394756388860456.post9035467125635473088..comments2024-03-28T00:53:49.566-07:00Comments on Gambrinuse õllepäevik: SüküsKThttp://www.blogger.com/profile/12600724536131306798noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6051394756388860456.post-25654239146362911352016-11-29T13:12:44.299-08:002016-11-29T13:12:44.299-08:00This comment has been removed by the author.Erkihttps://www.blogger.com/profile/06177500222607875277noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6051394756388860456.post-65257224990676310572016-11-28T22:11:40.681-08:002016-11-28T22:11:40.681-08:00Hmm, nelki ei kasutanud selle liigintensiivse mait...Hmm, nelki ei kasutanud selle liigintensiivse maitse pärast üldse ja ometigi on mingid maitseained meeskonnana nelgi maitse moodustanud. Tunnistan, et maitseainetega mängimine pruulimise juures on keeruline, kui just ülevõlli jooki ei plaani. Katstuhatsäitsetõist tule Süküs kimmäele tõistmuudu! Aituma!Erkihttps://www.blogger.com/profile/06177500222607875277noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6051394756388860456.post-54548223977039392462016-11-28T13:26:28.064-08:002016-11-28T13:26:28.064-08:00Siis tuleks pikemaks ajaks seisma jätta ja järgmin...Siis tuleks pikemaks ajaks seisma jätta ja järgmine aasta uuesti proovida - selleks ajaks peaks olema "küllastunud" maitsed loodetavasti taandunud :) Kui kätte saaks, siis prooviks ka hea meelega ärasilverpruulibhttps://www.blogger.com/profile/12228969042500838418noreply@blogger.com