Sunday, October 23, 2016

Melody


Melody (Tanker, Eesti) pdl 0,33 l. alc 9,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: „Imperial Stout“ ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Meloodia ehk viis on helide kaunikõlaline järjestus, mis moodustab terviku. See on ühehäälselt väljendatud muusikaline mõte. Sama lugu on hästi pruulitud õllega - hea tulemuse saavutamiseks peavad kõik komponendid omavahel kokku klappima ühiseks tervikuks. Meie toote panevad nootide asemel kõlama vesi, linnased, humalad ja pärm. Tankeri Melody on täidlane Imperial Stout, millel kangust 9%."

Väike lihtne pudel, sildil klaver ja mehhaaniline kondikäsi. Vaht ... kuhu poisid vaht jäi? Vähemalt õlle värvus on nii nagu vaja ehk tökatmust. AGA ikkagi - kuskuratonvaht?

Aroom on esmalt ülimalt mõnus - siin leidub kõik see mis imp.stoudilt ootad - nii šokolaadi kui kohvi ja isegi ploomid ning väikese boonusena isegi vanilje ... aga siis lisandub mingi ebamäärane hapukus, mis ei peaks siin olema. 

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga, mõrkjas ... ja lame. Keskmaitse toob õnneks välja raskepärase ploomise ja šokolaadise pehmuse. Lõppmaitses ilmub mängu jälle see kuidagi noodistikust mööda hapukus, kuid lagrits ja melass matavad selle. Järelmekk jääb õlise ja magusakas-mõrkjana kauaks püsima. 

Raskepoolse kehaga, 0-karboniseeringuga ja seetõttu lamedalt õlise paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkjas-hapukas-vürtsikas-magusaka buketiga kentsakas rüübe. Tõeline tajuhäire vaevab vana Gambrinust. Ühest küljest on siin koos kõik need asjad, mis ilgelt meeldivad ... aga vata kiita ei saa. Lame ja seetõttu kuidagi liisunud olek häirib. Sorri Tankeri poisid aga seekord on miskit nihusti.
-------------
pilt isetehtud

1 comment:

  1. Proovisin just eile ja tõesti "lame" on üsna õige sõna seda kirjeldama. Võibolla on see ka nende vastukäik Checkmate'le, mis oli nii ülekarboniseeritud, et seda ei saanud pudelist välja valada.

    ReplyDelete