tag:blogger.com,1999:blog-6051394756388860456.post8468243460926301254..comments2024-03-28T00:53:49.566-07:00Comments on Gambrinuse õllepäevik: TezcatlipocaKThttp://www.blogger.com/profile/12600724536131306798noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6051394756388860456.post-78038380516194710392013-01-04T12:36:12.433-08:002013-01-04T12:36:12.433-08:00Palun võta minuga ühendust tartugambrinus@hot.eePalun võta minuga ühendust tartugambrinus@hot.eeKThttps://www.blogger.com/profile/12600724536131306798noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6051394756388860456.post-11719201316112779552013-01-02T05:40:21.606-08:002013-01-02T05:40:21.606-08:00selge, see seletab teravuse ära. kui sa kunagi jõu...selge, see seletab teravuse ära. kui sa kunagi jõuaksid ametliku tootmiseni, siis seda õlut võtaks oma kauplusse kohe rohkem!KThttps://www.blogger.com/profile/12600724536131306798noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6051394756388860456.post-35304866996541244062013-01-02T03:18:41.402-08:002013-01-02T03:18:41.402-08:00Kindlasti mitte Lasnamäe kloorivesi, pigem puhas P...Kindlasti mitte Lasnamäe kloorivesi, pigem puhas Pühaste kaevuvesi :) Spetsiifiline terav aroom võib tulla Pacific Jade humalatest, mida lisasin keetmise lõpuosas. Neil on muu hulgas ka iseloomulik terav musta pipra lõhn. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10171472358897546154noreply@blogger.com