Thursday, October 18, 2018

Freyr


Freyr (Munga, Eesti) pdl 0,33 l. alc 11,8 %vol.

Tootjainfo: "sidruni ja ingveri mõdu"

Väike lihtne pudel, sildil on sidrunipõsine veidi liiga ilus poiss :) Erkvalge hõre vaht kaob valju kohinaga momentaalselt ja jäägitult. Joogi värvus - kahkjas, suure lopsaka hõljumiga. 

Aroom - sa püha püss ja Toktor Vassiljev - see lõhnab kui puhas tervis! Einoh kas suudate välja mõelda midagi meeldivalt ravimat kooslust kui mesi, sidrun ja ingver!?!

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja vürtsikas-magusakas, alkohol torgiv täiesti mõistlikul määral sellise kanguse kohta. Keskmaitse on kuiv, magus, kuiv, hapukas, kuiv, vürtsikas, kuiv ja mõrkjas. Kuiv ja imeliselt ning agressiivselt maitsev!

Lõppmaitse. Jeeeerumitejeerum. Kui kõik raviteed ja muud ravumid maitseks niimoodi, siis toitukski ainult arstide soovituste kohaselt! Jah, see kraam sõidab üsna hoolimatu torkiva mesirullina mööda su keelt, torkides ja surisedes ja sikutades-sakutades igat maitsenäsakest eraldivõetuna ning ühekorraga. 

Järelmekk. Kas ingverit saab palju olla, juhul kui ta on tasakaalus mee ja sidruniga? Vaat siinkohal pannaks sinu taluvus mõnusal moel proovile. Ja vana Gambrinus on prooviga roppumoodi rahul!

Friigikas! Mõnusaim friigikas, mida võiks ravieesmärkidel välja kirjutada nii neile, kes alles nädala pärast mõtlesid külma saada kui ka taastuvatele ebahaigetele. Ültramõnus. ÕLTRA, ma õtlen. Aga hoiatama peab selle klaasikese eest, sest "kerge ja lihtne joogike" oleks selle klaasitäie kõige valem asi mida mõelda-öelda.
----
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment