Sunday, May 5, 2024

Pinta - Beer Club: Simply Away

Beer Club: Simply Away (Pinta, Poola) pdl 0,5 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 62 punkti. Untappd liigimääratlus: "IPA - New Zealand" ja hinnang 3,73 punkti.

Tootjainfo: "Welcome to the club of craft beer lovers! It’s not the closest to New Zealand, but fortunately we can use benefits of the local hop farms on a daily basis. Try this cloudy IPA and see why it’s worth it."

Keskmist kasu pudel, arusaamatu kujundus. Erkvalge vaht täidab ligi poole klaasist ja püsib väga kaua, haakudes ka klaasiseintele. Õlle värvus - õrna hämuga tumekollane. Aroom on marupõnev segu marineeritud õuntest, tillivartest ja mädarõikast :)

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja mahlaselt hapukas-magus. Keskmaitse - magus-mõrkjas, taaskord mingi põneva marinaadi taoline, nagu oleks kurgimarinaadis ananassi hoitud :D Lõppmaitse - vürtsikas ja magus, mustsõstralehed ja mädarõigas koos pirnikompotiga. Järelmekk - magus-mõru, veidi keelepära parkiv, külmavõetud aroonia mõtestamisega tegelev

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, hapukas-magus-mõrkjas-magus-vürtsikas-hapukas-magus-vürtsika buketiga LEEBE-MARUMÕNUS-FRIIGIKAS. Ei kujuta ette, kas keegi teine samamoodi asja tajub, aga vana Gambrinuse peas lõid kõlisema kurgimarinaadi kuritarvitamise kellad :D
---
pisut saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment