Saturday, December 8, 2012

Milk Stout


Milk Stout (Mikkeller). pdl 0,33 l. alc 6,0%. liigiääratlus: stout, täpsemalt magus stout. mis teeb ta piimaseks? aga see, et tema valmistamisel on kasutatud piimasuhkrut laktoosi. mis muudab asja eriti märkimisväärseks, on märkus beeradvocate lehelt: "Limited (brewed once)"!

Disain on tüübiliselt mikkellerlik, lihtne, naivistlik ... seekord piimavuntsine mehenägu:) Tihe hallikaskreemikas vahumüts püsib muutumatult praktiliselt klaasi tühjendamise hetkeni ... üsna haruldane ja vahva vaatpilt, kui klaas on juba tühi, kuid vahutort seisab uhkelt selle põhjas kui viimane sõdur lahinguväljal. Õlle värvus - sügavalt mustjas tumepruun.


Aroom on õllel tugev, tihe ja mehine. Tihe mõrušokolaad ja kerge tšilline-vürtsikas kõditus sinna lõpuks. Maitse ... nämm-nämm... see on imeliselt mõnus, mõru ja magusa balanss täpselt paigas, õrna hapuka rösti lisandiga. Esmamekk mõjub kergelt ja magusakalt. Keskel tuleb kohale kolm koormatäit tumedat rösti, mõrukakaolist ja -šokolaadist täiust. Järelmaitses ladestub sellele veel magus kreemitekk ja kuskil valgete hangede taga tiliseb pisuke vürtsikelluke.

Noh, täiuslikust täiusest jääb vajaka veel hapukaid noote, kuid ühe stoudi kohta on tegu superhea rüüpega!

Tugeva kehaga, kreemja paletiga, tugeva iseloomuga rüübe, mida sobiks pakkuda piparkookide kõrvale.
------------
pilt siit

No comments:

Post a Comment