Wednesday, March 13, 2013

4 Cats Punching Porter

4 Cats Punching Porter (Zakkoku Kobo Microbrewery). pdl 0,5 l. alc 5.0%. liigimääratlus: porter

Omapärane minimalistlik mustapõhjaline disain, millel istub 1 suur ja kolm väikest kassi. Hea kuller, kes õlle Jaapanist minuni toimetas, ütles et pruulmeistri sõnul olla see õlu kui "kassi pehme käpalöök".

Porteri kohta üllatavalt hele vaht täidab alguses kaks kolmandikku kannust, taandudes väga aeglaselt ja jättes tugevaid rante klaasiseintele. Õlle värvus - mustjaspunane, tumeda kirsilikööri karva.

Aroom on raske ja mitmkülgne, esialgu tunned tihedat röstlinnaste lõhna, siis lisandub sellesse suitsuste mustade ploomide nüanss ning lõpus kuvatatud kirsside magushapu kiht.

Esmamekk mõjub tugevalt, väga suitsuselt ja magemõrkjalt. Kesmaitses muutub see väga omanäoliselt hapukaks, linnaseliseks ja mõrušokolaadiseks. Lõppmaitse muutub tunduvalt magusamaks, suitsuploomiseks ja samas kreemikalt kohviseks. Järelmaitse taandub aegamisi villpehmeks ja raskeks, nagu vanaema vatitekk, mis on õmmeldud satiinkangasse.

Raske kehaga, veidi kleepja paletiga, jõuline ja samas pehme rüübe. See on üks vägev kass, kas teate! Tekkis soov põske pista mõni Moldaavia turult ostetud värskesuitsuploom, et naudingut veelgi võimendada.
---------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment