Sunday, September 6, 2015

Storm & Regen


Storm & Regen (de Molen, Holland) pdl 0,33 l. alc 8,1 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Imperial IPA" ja hinnang 96 punkti. Tõsi küll, tootja ise on sildile kirjutanud: "intensl hopped imp.IPA"

Tootjainfo: "Indigrients: water, barley malts (pils, caramel), bitter hops (saaz, columbus), dry hop (amarillo), top fermenting east.
EBU 60"

Väike lihtne pudel, tehnilisena mõjuv sildikujundus. Valge vaht täidab pool klaasi, püsib ülikaua ja jätab tiheda vahumustri klaasiseintele. Õlle värvus - õrna hõljumiga kuldne. 

Aroom on intensiivne, oi kui mõnusalt intensiivne! Apelsinid ja mandariinid, kumkvaadid ja aprsikoosimehu. Oi-vai, poisid ja plikad, see lõhnab kui troopiline paradiis pudelis. Puuviljasalat ja kerged rütmid, nõksuv puus ja varvaste vahel krudisev kuum liiv.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga, troopiliselt soe ja otsekoheselt magus-mõrkjas. Keskmaitse paneb keele kergelt võdisema pöörases kumkvaadivalangus, mis mõjub kui südamelöögist kerget kiirem trummisoolo, viies transsi ja avades kõik 13 tšakrat ... või kui palju neid seal parasjagu oligi. 

Lõppmaitse ... japonski bohh ... kui kurjama moodi hea see kraam on, tsitrusefanaatiku märg unelm, apelsini-altar ja mandariini-ikoon ning pomelo-piibel ühekorraga. Järelmekk tiliseb kui kuljus tantsija jala küljes, õhku paiskuv liivapilv ja ürgselt üüratu rõõm elusolemisest, kiirest rütmist ja hullunud tantsijast, kes tiirleb kui ööliblik lambi ümber, üha kiiremini ja kiiremini, kuni vajub lõõtsutades rannaiivale, aupaisteks publiku möirgav heakskiit. 

Keskmisest raskema kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kergelt õlija paletiga, magusakas-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsika buketiga MEGATASANDI RÜÜBE! Troopiline tsitrusetsunami mis paneb su keele ja mõistuse õõtsuma, viies endaga ja jätteski sinna.
---------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment