Sunday, May 29, 2016

Severus


Severus (Andersons, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,4 %vol. Ratebeeril liigimääratlus: "IPA", koondhinnet pole veel.

Tootjainfo: ""BRETT IPA"
Nelja erineva humalaga mõru-magus-hapu puuviljapomm.
IBU 50"

Väike lihtne pudel, pruulikojale omane kräbuline silt seekord tumedais toonides. Sõrmepaksune erkvalge vahukiht on korralikult püsiv ning kenasti klaasiseintele vahujälgi jättev. Õlle värvus - kirkalt tumekollane.

Aroom on magusakas-vürtsikalt puuviljane, tihe ja kõditavalt troopiline, siin seguneb grep, mandariin ja kuivatatud virsik.

Esmamekk on keskmisest pisut raskema kehaga ja magusakas-vürtsikas, pidulik ja veidi sädelev. Keskmaitse mõjub kui ... no kui greibi-mango mehujook ... sihuke mahlane ja samas tummine ja soe ja armas. Lõppmaitse ... jepstas küll, see on troopiline mahl, mitte õlu! Mõrkjas-magusakas, vürtsikas ja marmelaadine, tihke ja mulisevalt puuviljane, veriapelsini ja pomelo segu. Järelmekk kõditab kurgulage päikeseloojangu ja linnuvidinaga, nokitseb keelekaelal kui koopaorav ja soendab kõiki meeli.

Keskmisest veidi raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja sametise paletiga, magusakas-vürtsikas-hapukas-mõrkjas-magusakas-vürtsika buketiga ÜBERTASEME RÜÜBE! Troopiliste IPAde oivalisim esindaja, sasininesunnik kui lihtsalt joodav ning ohtlikult maitsev :)
------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment