Tuesday, July 26, 2016

Dr.Jones (2016)


Dr.Jones (2016) (Anderson's, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: IPA, koondhinnet veel pole.

Tuleb kiita, et tootele on tehtud uus RB konto, siis on hinnangud adekvaatsemad. Tuleb laita, et ei viitsita uut nimetust õllele anda. Kui on ikka niipalju uued parameetrid, et on põhjust luua uus RB konto, siis võiks ka uus nimi ja silt olla.

Oluline lisainfo: see jook on nüüd tehtud Lehes, samas kui eelmised Genikas.
Tootjainfo: "Mosaic ja Chinook humalatega mahlane keskmise kehaga Ameerika IPA.
IBU 55"

Väike lihtne pudel, tootjale omane kribukarvaline silt. Sõrmepaksune valge vahukiht on mõõdukalt püsiv. Õlle värvus - kirkalt sügavkuldne merevaik. Aroom on sügavalt greibine ja värskelt lahtilõigatud meloni taoline. 

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse on otse oivaliselt vaigune, raskepärane, värskelt murune ja rosinane. Lõppmaitse kasvab suus järjest suuremaks ja võimsamaks, ülimõnusalt humalanärve paitavaks, soliidseks ja õpetlikuks: jätke meelde lapsed, just niimoodi maitseb kuusevaigu sisse kastetud mangoviilakas! Järelmekk trööpab kurgupära raskepärase humalarulliga, mille südamikuks on ananass ja käepidemeteks kuivatatud virsikud.

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja õlija paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapukas-magusakas-vürtsikas-mõrkja buketiga ÜBERTASANDI RÜÜBE! Vaigusemate IPA'de musternäidis, oivalise maitsetasakaaluga, värskusest pakatav ja mitmetasandiline tegelane. Soovitav vaid humalahulludele! Mangoviilakat tahaks praegu!
-------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment