Wednesday, June 14, 2017

Euphoria


Euphoria (AF, Venemaa) pdl 0,5 l. alc 6,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud

Tootjainfo: "Euphoria is the name for our brand new IPA to be launched on the twist of spring 2015 following dark and rainy times celebrated with Melancholy Imperial Porter. Pale, crisp and refreshing with unbeatable combination of two trendy hip hops - Mosaic from US and Galaxy from Australia. Sunny outdoors, pine needles under feet, fruit mix in the bowl headed with a king pineapple and surrounded with a family of passionfruit and grapefruit. Pure hoppiness and happiness.
IBU 75"

Keskmist kasvu pude, lapsikult rõõmsates toonides sildike. Sõrmepaksune erkvalge vahukiht pole küll püsiv, kuid haagib end veidi klaasiseintele. Alul leebena mõjuv aroom vajab arusaamiseks süüügavat sissehingamist, siis avaneb nii lubatud puuviljasus kui ka mõnus vaigune pool. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse on ... mõrkjas, kohe vägagi mõrkjas, kirbevõitu vaigune toon katab ja matab kõik. Huvitaval kombel muutub suutunnetus vesiseks. Lõppmaitses taastub küll keha, lisandub isegi veidi kleepjat vaigusust, kuid jääb kuidagi väga üheplaaniseks. Järelmekk aga üllatab magusa puuviljase lahmakaga, mango ja ananassi ning männivaiguse rikkusega.

Veider, väga veider jook, mis muudab ühe lonksu jooksul kolm korda nägu ja tegu. Kui lõhn ja järelmekk väärivad üsna tublit kiitust, siis kõik see mis jääb nende vahele, paneb lihtsalt õlgu kehitama.
----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment