Wednesday, September 19, 2018

Better Late Than Never


Better Late Than Never (Beerbliotek / Six Degrees North, Rootsi / UK) prk 0,33 l. alc 6,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England" ja hinnnag on 83 punkti

Tootjainfo: "Water, malts, wheat, oats, hops, yeast"

Väike purk, sildidisain veidi punnitatult kirju. Valge vaht täidab üle poole klaasi, püsides päris kaua ja jättes klaasiseintele kena vahupitsi. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on intensiivselt mõrkjas-magusakas ... aga ausalt öeldes jätab kuidagi seebiselt parfümeeritud mulje.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja niksakalt mõrkjas-magusakas. Keskmaitse muutub tihkemaks, mehusem, mahlasem, ananassi-mango-papaia seguseks, muhedalt troopiliseks ja sumedalt soojaks. Lõppmaitse suristab keelekülgedel vürtsikamat sambat tantsida, jättes keelepõhja tihkema troopilise tango tallermaaks, millel saavad kokku päike ja liiv ja palmivari. Järelmekk on sume ja siidine, kauakestev ja helisev, mõrkja-magusakas ja meeliülendav.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-magusakas-vürtsikas-hapukas-magusaka buketiga Übertasandi rüübe. Kurjama hea NEIPA ... kui lõhnas poleks olnud seda tualettseebist nüanssi, siis kiidaks veelgi enam.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment