Sunday, September 23, 2018

Shock Series: !PA Citra,Mandarina Bavaria & Citrus Zest C!PA M&C


Shock Series: !PA Citra,Mandarina Bavaria & Citrus Zest C!PA M&C (To Øl, Taani) pdl 0,5 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 53 punkti

Tootjainfo: "Citrus IPA: Citra, Mandarina Babaria & Orange, Lemon and Lime Zest"

Väike lihtne pudel, lakooniline sildikujundus. Kollaka varjundiga vaht täidab üle poole klaasist ja on ülipüsiv. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom (vastupidiselt tootjainfost tulenevale ootusele) on vaid õõõrnalt tsitruseline.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse on juba jõuliselt mõru, ehkki apelsinine magusus tasakaalustab seda mõnusalt. Lõppmaitse kõdistab ja kiheleb ja väreleb väga elava ja vürtsika ja rahutuna kõigil keelekülgedel. Järelmekk on magusakas-mõrkjas ... ja aja jooksul kogub mõrkjus aina tuure.

Keskmisest raskema kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-vürtsika-mõrkja buketiga Väga hea taseme rüübe. Mõrkjama otsa IPA'de esindaja, tõsi küll, see mõrkjus on veidi väsinud ning kõiki neid lubatud tsitrusekoori ei suuda eristada ... kuid nad on maitses vägagi olemas.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment