Tuesday, December 18, 2018

All Blacks


All Blacks (Odna Tonna, Venemaa) pdl 0,5 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Ale - American" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb "Pale Ale - New Zealand" ja hinnang 3,74

Tootjainfo: "Очень полное, яркое пиво с ароматом цитрусовых и хвойной горчинкой в послевкусии. Сварен с использованием новозеландских и североамериканских сортов хмеля."

Keskmist kasvu pudel, sildil mingi arusaamatu spordistseenike. Kollakas vaht täidab üle poole klaasist ja püsib üsna kaua. Õlle värvus - kirkalt vasekarva. Aroom on värske, kergelt mesine ja heinane, marineeritud õunte noodiga. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse muutub magusamaks ja leivaseks, koduseks ja tihkeks. Lõppmaitse on mõrkjas-magusakas, vähese hapuka nüansiga, mis taaskord marineeritud õunu - täpsemalt paradiisiõunu - meenutab. Järelmekk on karamelline, heinane ja veidi puidune.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapukas-magusaka buketiga VÄGA hea taseme rüübe. Värske ja klaar, samas kodune ja leivane ... sihuke üsna hurmav segu lihtsusest ja kodususest, aga samas ka mõnusalt karastavast klaasikesest.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment