Thursday, December 6, 2018

Motonostalgia 2018


Motonostalgia 2018 (Randveraaž, Eesti) pdl 0,33 l. alc 5,7 %vol. Ratebeeri liigimääratus: "Irish Ale", hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb "Red Ale - Other" ja hinnang 2,71 hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Kerge red ale eripruul, pruulitud Motonostalgia 2018 tarvis.
IBU 18"

Väike lihtne pudel, sildil vanamoodne motikas. Kollane vaht täidab 90% klaasist, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt pruunakaspunane. Aroomis lämmatab alguses liigne süsihappegaas, selle all leidub mõrkjas-hapukas pihlakane ja leivane lõhn.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse korjab alguses ülesse liigagi magusad tuurid, kuid siis ronib maitseredelit pidi järgi ka karmipoolne mõru ja tasakaal on saavutatud. Lõppmaitses avalduvad hapukas-mõrkjas, pohla ja pihlaka vahepealsed noodid. Järelmekk läheb jälle suhkruseks ära, ehkki seda suhkrutoosi-kujulist õhupalli üritavad maadligi hoida mõrkjas-hapud ja vürtsikad liivakotid.

Raskepärase kehaga, ülemäära karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapukas-magusakas-mõrkjas-magusakas-vürtsika buketiga Hea taseme rüübe. Veidi liiga rohmakas, tiba liiga kõrgete jääksuhkrutega, sutsu kuivapoolne. Iiripärane on ta nüüd küll, kuid veidi ülevõlli.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment