Sunday, February 10, 2019

Discombobulation


Discombobulation (Tanker, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: „IPA“ ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Brut" ja 3,74 punkti

Tootjainfo: "A bamboozingly hoppy brew that will leave you bewildered with just how aromatic, dry and refreshingly quenching a beer can be. A perplexing experience - in a good way - to be sure!
IBU 35"

Väike lihtne pudel, psühhedeelne sildikujundus. Valge sõrmepaksune vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on üsna kenasti klassikalise IPA moodi, segades vaiku ja märga loomakarva.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas ning huvitavalt keeleotsa kõditav. Keskmaitse on mõrkjas-magusakas ning kuivapoolne. Lõppmaitses tuleb esile hapukat mahlast poolt ning suutunnetus muutub kergeks ja kuivaks. Järelmekk taandub taas mõrkjasse külge, muutudes lõpus lausa kibekaks.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, mõrkjas-vürtsikas-mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsikas-mõrkja buketiga HEA taseme rüübe. Tubli ja korralik IPA ning brut'ile omane kuivus on kenasti olemas, karge ja karastav ampsakas, aga mingit vaimustust kah ei tekita.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment