Monday, July 1, 2019

Caught In A Mosh Red Wine Barrel Aged


Caught In A Mosh Red Wine Barrel Aged (In Peccatum / OPO 74, Hispaania / Portugal) pdl 0,75 l. alc 4,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus " Saison / Farmhouse / Grisette" ja hinnang 72 punkti. Untappd ütleb "Grisette" ja 3,33 punkti

Tootjainfo: "Red Wine BA Grisette."

Kopsakas pudel, kahvatul-kalbel sildil kolbake. Vähene valge vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - tuhmilt kuldne. Aroomis on meeldiv kahekihisus, ära on tunda grisetti enda vürtsikas maalähedus kui ka veinivaadi vaniljene ümarus. 

Esmamekk on kerge kehaga ja hapukas-magusakas. Keskmaitse on mõrkjas-vürtsikas, kuiv ja veidi keelekülgi parkiv. Lõppmaitse muutub hapukamaks ja viinamarja kestade taoliselt keelt kuivatavaks. Järelmekk on hapukas-magus, klaar, kirgas, kuiv ... ja samas ka vaniljene ning veinine.

Kerge kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, hapukas-magusakas-mõrkjas-vürtsikas-hapukas-vürtsikas-mõrkja buketiga Übertasandi rüübe. Kerge, kuiv, mahlane, omapärane. Selgelt ära tuntavate stiilitunnustega. Esmapilgul võib tunduda veider mõte panna midagi nii kerget veinivaati ... noh et mis mõju see ikka saab avaldada ... aga ei, efekt on vägagi selge! Ideaalne suvejook!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment