Friday, July 19, 2019

Mikro


Mikro (Pühaste, Eesti) pdl 0,33 l. alc 2,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "ISA - Session IPA", hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Session / India Session Ale" ja hinnang 3,45.

Toojainfo: "Kerge ja puuviljane IPA. Pruulitud Idaho 7 ja El Dorado humalatega.
IBU 30"

Väike purgike, sildil pisimehike. Valge sõrmepaksune vahukiht on hõre ja püsimatu. Õlle värvus - hämuselt kollane. Aroom on väga meeldivalt puuviljane, troopiline, meenutades vist kõige rohkem papaiat.

Esmamekk on kerge, isegi õrnalt vesisepoolne ja mõrkjas. Keskmaitses suutunnetus muutub täidlasemaks, vesisus kaob, jätkub ühetooniline murune mõrkjus. Lõppmaitses viskab sisse sibake pohlast mõrkjas-hapukat nooti. Järelmekk annab juurde õrna magusa noodi ning lõpuks jääb keelepärale karge mõrkjas vürtsikus.

Kerge kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magusakas-vürtsikas-mõrkja paletiga hea taseme rüübe. Lõhn ja maitse lähevad kõvasti lahku - lõhnapildis olevat tugevat puuviljasust pole maitses kuskil ... aga nii lahjat joogi kohta on siin maitset siiski küllaga.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment