Saturday, July 13, 2019

Pilsner Urukell


Pilsner Urukell (Käbliku, Eesti) pdl 0,33 l. alc 4,4 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pilsener - Czech / Svetlý", hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb "Pilsner - Czech" ja hinnang on 3,31 punkti

Tootjainfo: ""Good heavens, just look at the time! Shop has been open for five hours already!" chirped wren, when flying towards the shop like a cork from a bottle
IBU 37"

Keskmist kasvu purk, lustakalt plagieeriv sildikujundus. Erkvalge vaht täidab pool klaasi, kuid kaob kiirelt. Õlle värvus - kerge hämuga tumedapoolne kollane. Aroom - kerge ja lihtne hapukas-magus laagerõllele omane lõhnapilt. 

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse on hapukas, muruselt humalane ja värske. Lõppmaitse muutub mõrkjamaks ja kergelt vürtsikaks. Järelmekk on magusakas ja päris lõpuks jääb järele hapukas-vürtsikas värskus.

Kerge kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-magusakas-vürtsika buketiga VÄGA hea taseme rüübe. Puhas ja klaar sooritus, kui üldse millegi kallal norida siis ehk kaob karbo liiga kiirelt, kuid muidu ... tubli ja aus laager.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment