Tuesday, July 2, 2019

Supercandyman!


Supercandyman! (AF, Venemaa) prk 0,33 l. alc 10,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb "Stout - Pastry" ja hinnang 4,21 punkti

Tootjainfo: "Bourbon BA version of notorious multi-sugar and rum-soaked coconut CANDYMAN! imperial stout. We shudder to even think of WHAT comes out of the mirror when you dare to call him by the name five times! "

Väike purk, silt silmatorkavalt kirju, ehkki ... samas sisuliselt lihtne. Mustjaspruun vaht täidab 2%3 klaasist ja püsib märkimisväärselt kaua. Õlle värvus - mustemast must.

Aroom. Oisasiga. Suhkrusiga. Melassisiga. Kuram. Säherdune dessertsiga, et selle järel tuleb ilmselt kolm kuud ilma magusata elada, et suhkrusisaldus enda sees normi saada.

Esmamek. Õlijas, magus, naftalik, keeleotsa nokitsev, must, melass, kommisiirup. Raske ja pime ja magus.

Keskmaitse. Rummisiga. MAGUS rummisiga. Rummikeeks. Šulašokolaadiš leotatud rummikeeks. 

Lõppmaitse. Kookosrosin. Ehk siis rosin, mis on kookose suurune, maitseb nagu rosin ja kookos ühtekokku. Ja selle kookosrosina sees on vedelikuna plõmpsumas tulimagus šokolaad.

Järelmekk. Värdsiga. Suhkruvärd. See on hullumeelne! Melassist tehtud šokolaad, mida on veeretatud kookoshelvestes.

METSIK ÜLEVÕLLIKAS!!! Ebardlikult magus dessertõlu. Seda saaks pakkuda liköörina ja ainult liköörina. Šokolaadi-melassi-kookosliköörina.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment