Monday, May 25, 2020

Farmhouse Pils


Farmhouse Pils (The Flying Inn, Hispaania) prk 0,44 l. alc 4,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Saison / Farmhouse / Grisette" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütle: "Farmhouse Ale - Other" ja 3,4 punkti.

Tootjainfo: "UNTAMED. CROSSBREED. CRISP.

Classic beer styles have evolved in their homelands. We love to take them out of these traditions and try a different approach, creating astounding new-old hybrid beers. FARMHOUSE PILS is built from the crispy Bohemian lagers and the untamed character of Wallonian rutal beers. This is a balanced flavourful honest brew to enjoy life's simple pleasures all day long
IBU 35"

Keskmist kasvu purk, sildil õrn vanamoeline lillemuster. Erkvalge vaht täidab pool klaasi ja püsib kaua. Õlle värvus - hämuselt helekollane. Aroom on tõepoolest huvitav segu - tunda on nii laagerõlle linnasus kui farmhouse'i hapukus ... ehkki üldjoontes on lõhnapilt siiski rohkem laagripoole.

Esmamekk on kerge, vesisepoolne ja mõrkjas-hapukas. Keskmaitse muutub veidi magusamaks-linnaselisemaks, kuid samas ka kuivemaks. Lõppmaitse on muruselt mõrkjas ja veidi tokerjas. Järelmekk mängib veidi saisonilie vürtsikate nootidega, kuid üldjoontes jääb mõrkjaks ja kuivaks.

Kerge kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, mõrkjas-hapukas-magusakas-vürtsikas-hapukas-mõrkja buketiga huvitav rüübe. Põnev eri õllesortide ristamise ja nende äratundmis-mängu mõttes, samas on ta kindlasti häirivalt teistsugune "normaalsetele inimestele" ja veidi üheplaanine maitsejahtijatele.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment