Friday, September 18, 2020

Jungle Hits

Jungle Hits (Bevog, Austria). pdl 0,5 l. alc 6,4 %vol Ratebeeri liigimääratlus: "Gose - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Fruited Gose" ja 3,75 punkti.

Tootjainfo: "Imperial Mango Boogie Gose"

Keskmist kasvu purk, mangokarva pildil aara. Erkkollane vaht täidab kolmandiku klaasist kuid kaob väga kiirelt ja jäljetult. Õlle värvus - hämuselt kollakas-oranž. Aroom - üleküpsenud mango. Ikka no kohe nii üleküpsenud, et tekib küsimus, kas seda on ikka mõistlik süüa? Aga noh vähemalt soolane pool sellest tekitab huvi edasi liikuda.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja magusakas-hapukas ning puuviljane. Keskmaitse toob esile päris kena goseliku põhja, segades jogurti, laimi ja soola .. ning ehk väikese mangoviilu ka sinna sisse. Lõppmaitses laguneb see mango jällegi üleküpsenuks ning püsib käärimise äärele väga lähedal. Järelmekk on aga taas kenakesti ja puhtal gosene, pisut roiskumise lähedusse nihkunud mango ei sega seda kuigivõrd.

Keskmisest suti kergema kehaga, alakarboniseerunud ja kuivavõitu paletiga, magusakas-hapukas-soolakas-hapukas-magusakas-soolaka buketiga nii ja naa rüübe. Gosena väga aus ja ilus asi, täpselt see mis sa ühelt healt soolakalt ja karastavalt lõuatäielt ootad. Mango aga ... noh ütleme nii et ta väga ei häiri, aga midagi olulist juurde ka ei anna.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment