Friday, September 25, 2020

Nobile

Nobile (Eremo, Itaalia) pdl 0,33 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri tunne seda jooki. Untappd ütleb: "golden ale" ja hinnang 3,5 punkti.

Tootjainfo: "A beer with a white foamy and long-lasting head and a citrusy scent with a predominance of lemon. The flavor is well balanced, the bitterness is balanced and disappears giving way to malty notes.
IBU 25"

Keskmist kasvu granaatjas pudel, sildil kuri hunt. Erkvalge vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib kaua. Õlle värvus - õhkõrna uduvinega kollane. Aroom on mõnusalt ja värskelt sidruni ja laimi vahepealne.

Esmamekk on keskmisest veidi kergema kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse on mõrkjas-hapukas ja veidi jumekama kehaga. Lõppmaitse omandab juba pigem sidrunheinale omast vürtsikas-hapukat olekut. Järelmekk näitab hapuka põhijoone alt pisut ka linnaselisemat pehmust.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunu ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-hapukas-vürtsikas-mõrkja buketiga HEA taseem rüübe. Golden eili kohta veidi liiga mõrkjas, kuid joogina ikkagi täiesti bueno, sobides nii toidu kõrvale kui ka omaette janukustutuseks
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment