Tuesday, May 4, 2021

4 worlds

4 worlds (Drunk Monk, Eesti) pdl 0,33 l. alc 7,5.

Tootjainfo: "NEIPA
Hops: Enigma, Y.Sub, S.Passion, Talus. Malt: Maris O, Pilsen, wheat, rye, oats. Yeast: L.New England
IBU 47"

Väike lihtne pudel, tehniline sildikujundus. Kollakas sõrmepaksune vahukiht on mõõduka püsivusega ja kenasti klaasiseintele haakuv. Õlle värvus - kirkalt tumekuldne. Aroom on magus, troopiline, mango, papaia ja ananassi segune, vähese vaiguse humalahammustusega.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-hapukas. Keskmaitse muutub hästi tummiselt mahlaseks, peaaegu mehuseks, mõrkjamaks ja keelekülgi humalakraapega ergastavaks. Lõppmaitse - vürtsikas-magus, keelel kudisev ja kihisev nagus sipelgapolk, meenutades oma elevuses imperial saisoni ja triple-tüüpi õlle ristandit. Järlemekk hapukas, mahlane, konserveeritud troopiliste puuviljade kokteili laadne ja samas korralikult humalane. 

Keskmisest raskema kehaga, tugevalt karboniseerunud ja sametise paletiga, magus-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga Übertaseme rüübe. NEIPAde mahlasema, peaaegu mehusema otsa väga hea esindaja, kodupruuli kohta kohe väga-väga hea ... kasutada nelja sorti vilja annab sellele õllele veel erilise, tummise ja belgialiku knihvi. Sedasorti kraami võiks julgelt ka ametlikult ja edukalt turundada.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment