Sunday, May 30, 2021

Sabrosa

Sabrosa (Interboro, USA) prk 1 pint, 6,5 %vol. Ratebeer ei tunne vel seda jooki. Untappd ütleb: "IPA - American" ja 3,81 punkti.

Tootjinfo: "Pours hazy pale with persistent white foam. Aromas of candied pineapple and lime zest. Flavors of coconut smoothie whipped up with an orange creamsicle, light and drinkable. Brewed with pilsner, three varieties of wheat, and a touch of Vienna. Fermented with English ale yeast. Hopped with Citra and Citra Cryo, Vic Secret, Sabro, and Mosaic.
IBU 22"

Keskmist kasvu purk, sildil vist nagu ehk dünamiidipadrun? Kollakas vaht täidab ligi poole kaasist ja püsib veidike. Õlle värvus - tuhmilt tumekollane. 

Aroom - ooo, see on TROOPILINE! Pehme, ananassine, kookosene, vaniljene, papaia ja ... kriidi lõhnaga? Mis see kriit siin teeb?

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus ning õrnalt vürtsikas. Keskmaitse - kookose-ananassi segusmuuti, mõnusalt kribeleva humalahammustusega. Lõppmaitse - hapukas-magus, kreemine ja pehme. Järelmekk muutub korraga vesisemaks ja senise veidi mehuse oleku asemel nüüd juba lihtsalt mahlaseks, kuid hea ja värske-mõrkjas humalavürtsikus paneb ikkagi suu särama ja näo naeratama.

Keskmisest veidi raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magus-vürtsikas-hapukas-magus-mõrkjas-hapukas-vürtsika buketiga VÄGA HEA taseme rüübe. Veidi arusaamatu nähtus, mis jääb IPA ja NEIPA piirimaile, alustab mehuselt ja lõpetab siis tiba vesiselt. Ühelt poolt on sarnaseid jooke turul lademes, kuid teisalt - no meeldiv ikkagi :)
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment