Tuesday, September 21, 2021

Beer Mail Hoppy Lager

Beer Mail Hoppy Lager (A. Le Coq, Eesti). prk 0,5 l. alc 5,5%. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Lager - Hoppy / India (IPL)" ja hinnang ei ole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Lager - Pale" ja 2,65 punkti.

Tootjainfo: "Water, barley malt, caramel malt, flavour hops: Chinook, Mosaic.
IBU 23"

Keskmist kasvu purk, edeval sildil veidi nihkes antiik. Kollane vaht püsib kaua. Õlle värvus - kirkalt kuldpunane. Aroom on magus, karamelline, veidi metalne ja kuivatatud maasikate nüansiga.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus ning karamelline. Keskmaitse - kuivapoolne, metalne, kare ja puidune. Lõppmaitse - mõrkjas-magus, rabavees leotatud kuivatatud maasikate taoline. Järelmekk muutub korraga täiesti lamedaks, siirupiseks ja vesiseks.

Keskmise kehaga, alakarboniseerunud ja kuiva paletiga, magus-hapukas-magus-mõrkja buketiga nii ja naa rüübe. IPL ehk siis humalase laagriga pole siin küll migit pistmist. Kui seda tituleerida kui "veidi kohmakas katse teha amber laager tüüpi jooki" saavutaks ehk isegi tagasihoidliku hinnagu "hea", kuid IPL ... noh sel juhul on vana Gambrinus karupükstes jõehobu. 
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment