Tuesday, November 30, 2021

Gin & Tonic IPA

Gin & Tonic IPA (Sakiškių, Leedu) pdl 0,33 l. alc 5,1 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Flavored" ja hinnang 42 punkti. Untappd ütleb: "IPA - International" ja hinnang 3,24 punkti

Tootjainfo: "Brewed in collaboration with "Distilerija" bar. This IPA is brewed with Gin & Tonic spices: orange and lemon zest, juniper berries, coriander, cinnamon, cardamom, bay leaf, allspice, rosemary. Traditional IPA flavours brought by citrusy hops from New Zealand: Azacca and Ahtanum"

Väike lihtne pudel, sildil dest.aparaadist No1. Kollakas vaht täidab poole klaasist, püsides üsna kaua. Õlle värvus - kirkalt pruunakaspunane. Aroom on mõrkjas-magusakas, kadakane ja loorberilehene, apelsinikoorese magusa-eeterliku servaga.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse muutub hapukamaks ja eeterlikumaks, rosmariin võtab võimsalt juhtrolli sisse. Lõppmaitse - vaigune, kuivapoolne, vaigune ja sidrunikoorene. Järelmekk on magusakas-eeterlik, rosmariini ja apelsinikoore segune. 

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magusakas-vürtsikas-hapukas-mõrkja buketiga Väga hea taseme rüübe. G&T maitsekombo ja IPA sobivad üna loomulikult kokku, kuid antud juhul matab see IPA üsna ära. 
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment