Sunday, December 5, 2021

Ковёр задавал стиль всей комнате

Ковёр задавал стиль всей комнате (Midnight project, Valgevene) prk 0,33 l. alc 9,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Flavored - Other" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double White" ja hinnang 4,15 punkti

Tootjainfo: "Люди склонны недооценивать значение ковра в частной жизни повес, а между тем немотивированная агрессия в отношении них способна надолго стать темой для задушевных бесед. Мы совместно с «Мануфактурой кофе» и вновь вдохновившись «Большим Лебовски» решили задать стиль не просто всей комнате. Отрицая любой вандализм и вооружившись мадагаскарской ванилью, выдержанной в роме, лактозой, Бразилия Пиберри и сухими сливками, продолжим искать идеальный баланс в поисках лучшего рецепта главного коктейля всех чуваков. После «Дудеизма», нашей коллаборации с пивоварней Brewlok, вас ждет второе невероятное путешествие в мир «Белого русского»"

Väike purk, sildil seinavaip. Kollakas vaht täidab kolmandiku klaasist ja püsib üsna kaua. Õlle värvus - mõõduka uduvinega täiskuldne. 

Aroom - oi tibidinn ja tripadivei! Heleda õlle puhul ajab kohvilõhn aju alati krussi :) siis tuleb kohviga tihti kaasuv herne lõhn. Seejärel rammusa kohvikoore pehmus. Seejärel vanilje mõrkjus ja rummi soojus. Oi sa kohvikuküllus koos kreemisaiakeste ja vaniljeküpsistega!!!

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja tugevalt hapukas-magus, kreegi-kreemine ja kohvikoorene. Keskmaitse - tikrimoos kohviküpsistega? Seejuures toortikrimoos praktiliselt ilma suhkruta, aga kohviküpsised vaniljekreemiga. 

Lõppmaitse - vanilje-kohvi ja hapendatud herned??? Misasi on hapendatud herned? Aga no on ju korralikult hapu ja on herned!

Järelmekk. Kohvi. Hapukovhi. Herneküpsised. Kohvikoor. Kuivatatud kreegid. 

FRIIIIIIK-FRIIIIIK. Ebaõlu igas mõttes. Alustame sellest et valge stout, onju. Seejärel hapu! Kohvi! Herned-kama-kakao-kreegid-vanilje. Ja see kõik on läbi šeigitud, uhmerdatud, blenderdatud ja marineeritud! Õõõõõõ. 

No comments:

Post a Comment