Saturday, March 26, 2022

Extinction Is Forever!: Scalloped Hammerhead Shark

Extinction Is Forever!: Scalloped Hammerhead Shark (Bevog, Austria). prk 0,5 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Belgian / Saison" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Belgian" ja 3,63 punkti.

Tootjainfo: "A wonderful beer style that deserves more attention, again.Fruity and spicy at the same time, rich but bitter in the end. This beer shows how simplicity can be complex and beautiful. German pilsner malt, raw rye, Australian galaxy hops and a Belgian yeast. Citrus, sweet fruits, typical spicy and fruity Belgian aromas, berries and dank hop presence will fill your nose and mouth. Sweet on beginning and bitter in the end.
Cheers!?"

Keskmist kasvu purk, sildil nimeandev hailoom. Kreemika varjundiga vaht täidab 3/4 klaasist ja püsib väga kaua, haakudes tugevalt ka klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt kuldne. 

Aroom on tõepoolest põnev, siin on nii humalasi mõrkjaid noote kui ka belgialikku kuivatatud puuvilja, aga ka saisonilikku või lausa farmhousilikku heinast/rõsket/laudalikku nooti

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-hapukas, puuviljane ja täidlane. 

Keskmaitse - ooo - tubakas ja meliss? Sihuke ootamatu rõske ja samas värske tajuhäire, mis paneb keelt õllesuutäie sees tantsitama, üritades olla kindel maitsetajus. 

Lõppmaitse - virsikukonserv tilga lagritsa ja teelehega? magus ja karge, selge tugev-mõru selgrooga, omamoodi veider ja huvipakkkuv. 

Järelmekk - sidrunmeliss noh! Jube lahe, teistmoodi ja omamoodi, pisut nagu häiriv aga siis jälle kiitvalt kutsuv.

Jaaaaa, vaata see on kõneväärselt teistmoodi jook, millele vist alla "Mega" panna ei saa, kuna ta üllatab ja tekitab emotsioone - no aga see on ju ometigi see signaal, mis meie elu elamisväärseks muudab!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment