Monday, March 28, 2022

Meistrite Gildi Kuldne

Meistrite Gildi Kuldne (SIA Cido Grupa, Läti) pd 0,5 l. alc 5,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Lager - International / Premium" ja hinnang 5 punkti. Untappd ütleb: "Lager - Pale" ja 2,63

Tootjainfo: "Meistrite Gildi Kuldne on kvaliteet-laager. Tänu 100% odralinnastele on õllel selge sügavkuldne värvus ning täidlane ja rikkalik maitse. Eksklusiivne "Select" ja "Brewer’s Gold" humalasortide segu annab joogile tiheda kauapüsiva vahu ning meeldiva aroomi."

Keskmist kasvu purk, sildikujundus - masslaagrite kuldstandard. Erkvalge vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom - magusakas ja plastiliinine.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus. Keskmaitse - magus-hapukas, linnaseline ja leivane. Lõppmaitses tugevneb hapukas pool, muutudes plastiliiniselt ebameeldivaks. Järelmekk - mõrkjas, kummine ja samal ajal ka läägevõitu

Unterbier. Pole samas ka nii halb, et sellest saaks kui erakordsest eksemplarist rääkida. Ei, lihtsalt odav masslaager oma ehedas olekus.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment