Sunday, April 10, 2022

Stromboli

Stromboli (Sibeeria, Tšehhi) prk 0,5 l. alc 5,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - American" ja 3,96

Tootjainfo: "We wanted to brew a full-blown hazy IPA with no oats or wheat. Complex hopping and grain bill would create a nice creamy mouthfeel with intense hop presence and increased drinkability. Here it is. Eye-catching orange color leads to explosion of orange rind and mango on the nose and is followed by a tongue-covering flow of hops. This beer is designed to be smooth and bitter, so it stays entertaining throughout the sunset and long after it"

Keskmist kasvu purk, vulkaaniline sildikujundus. Kollakas vaht täidab 2/3 klaasist ning püsib väga kaua. Õlle värvus - kirkalt tumekollane. Aroom on kirgas ja värske: esiplaanil männivaik ja selle taga mõnus täisküps mango

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja täidlaselt magus, vähese mõrkja raamistikuga. Keskmaitse - vaigune ja puidune, veidi rabaveeselt kore. Lõppmaitse - leib ja männivaid, raudkruusist joodud külm kaevuvesi ja karge jahe hommikune värskus. Järelmekk - mõru-magus, rammus ja veidi punakalt vürtsikas, pruunakalt rabane ja kuldselt vaigune.

Keskmisest raskema kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, magus-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magus-mõrkjas-vürtsika buketiga ÜBERTASEME rüübe. Täiesti hämmastav, kuidas mõõduka kraadiga AIPA suudab pakkuda maitsemäge, mis tavaliselt on omane karmimatele DIPA'dele!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment