Thursday, May 19, 2022

Premium Pils

Premium Pils (Pyynikin, Soome) prk 0,5 l. alc 4,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pilsener / Pils / Pilsner" ja hinnang 20 punkti. Untappd ütleb: "Pilsner - Czech" ja hinnang 3,0 punkti.

Tootjainfo: "Floral, light, malty easy-drinking lager
Viking Malts: Pilsner, Vienna, Munich
Hops: Mandarina Bavaria, Target
IBU 30"

Keskmist kasvu purk, erkudes sinistes toonides kujundus. Valge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib päris kaua. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on leebelt magusakas-mõrkjas. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-hapukas. Keskmaitse - magusakas, linnaseline, selle taga mõõdukad mõrkjas raudrohune toon. Lõppamaitse alustab päris kena tsitruseline mõrkjas-hapu mahlasusega, kuid siis saabub plastikune tagasilöök. Järelmekk - külm plastik, pisut vesine ja plastiliinine. nii u 5 sekundi pärast kohalejõudev vürtsikas sära samas päästab pisut üldmulje langust.

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-hapukas-maguskas-mõrkjas-hapukas-vürtsika buketiga enam-vähem hea taseme rüübe. Kui poleks plastiliinist masslaagrile omast lõppu, oleks võinud alguse pealt isegi kenamini hinnata.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment