Wednesday, May 11, 2022

Voodoo Ranger Juicy Haze IPA

Voodoo Ranger Juicy Haze IPA (New Belgium, US) prk 0,33 l. alc 7,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England (NEIPA)" ja hinnang 80 punkti. Untappd ütleb: "IPA - New England / Hazy" ja 3,78 punkti.

Tootjainfo: "Packed with bright tropical aromas and brilliant citrusy flavors, this unfiltered IPA wraps up with a pleasantly smooth finish
IBU 42"

Väike purk, sildil mundris koolnu. Valge vaht täidab pool klaasist ja püsib kaua, haakudes veidi ka klaasiseintele. Õlle värvus - tuhmkollane. Aroom on magusakas ja veidi troopiline, kuhugi poolküpse meloni kanti.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga, magus-mõrkjas ja õige pisut keeleotsa hammustav. Keskmaitse muutub hapukamaks ja veidi kuivemaks, humalasurve keelekülgedele on meeldivalt intensiivne. Lõppmaitse annab tunda tõeliselt mõnusat magus-mõru troopilist segumahla, millesse on tilgutatud ka veidi vana männivaiku. Järelmekk - magus-vürtsikas, veidi kuivapoolne.

Keskmisest raskema kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magus-mõrkjas-vürtsikas-hapukas-magus-mõrkjas-vürtsika buketiga Übertaseme rüübe. Sedasorti (double)NEIPA  joomine on alati võitlus sooviga võtta veel kolm klaasitäit :)
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment