Thursday, September 22, 2022

American Mountains

American Mountains (Põhjala, Eesti) prk 0,44 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double IPA". Untappd ütleb "IPA - Imperial / Double", hinnang 3,81 punkti

Tootjainfo: "A West Coast DIPA hopped with Chinook, Simcoe and mosaic.
IBU 45"

Keskmist kasvu purk, kujunduses ... noh jääme teo juures pidama :) Kollakas vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt kuldne.

Aroom paneb iga IPA-sõbra oma käbikujulist pead vangutama ja rohelise sabaga liputama nagu koer rammusat lihakonti nähes.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja mõru-magus, mango ja greibi segune. Keskmaitse - ananassimänniviilakas, greibikadakapuhmas ja mõruapelsini tuletis

Lõppmaitse - mango, papaia, ananssikonservi, teletupsununnu ja kadakas-mulle-püksi vaigune

Järelmekk - mõruapelsin, kuusevaik, meretuul ja vanakooli aerupaadi tõrvalõhnane ning kalasoomuseline ankruköis. See viimane lause ei tähenda midagi, aga lihtsalt tundus ilus nii ütelda.

MEGAIPA. Lihtsalt MEGA. Värske topeltIPA on ju ikka MEGA, onju. Kas ta nüüd just westkõuster on ... nohhhhhh ... selle kallal võiks ju norida. Vaigune kindlasti, puidune/karamelline mitte, pigem mahlane ja ülimõnusalt joodav. ÜLIMÕNUSALT! Ja ÜLIMAITSVALT! ja vaata sellepärast ongi MEGA!
----
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment