Monday, September 12, 2022

Ritterbräu

Ritterbräu (Ehringsdorfer, Saksamaa) pdl 0,5 l. alc 4,9 vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Amber Lager - International / Vienna" ja hinnang 21 punkti. Untappd ütleb: "Lager - Amber" ja 3,13

Tootjainfo: "Already brewed in the old manor in Weimar-Ehringsdorf and back in the program since 2007. Enjoy this traditional beer specialty. "

Keskmis kasvu kääniskorgiga pudel, silt klassikaline, vapielemendiga mängivalt väärikust üritav. Hallikas-kollane vaht täidab pool klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - pruunikas-punane merevaik. Aroom on magusakas, vähese kuivatatud maasikate vinega.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse - linnaseline, karamelline, veidi rauane ja õrnalt kaneeline. Lõppmaitse - kohviküpsis mõrkjas mandlises variandis, kuiv, pisut metalne ja kanarbikune. Järelmekk - hapukas, pihlakate ja kuivatatud maasikate kombinatoorika, mõrkjas ja raudrohune ning vaskne. Umbes minut peale allalibisemist hakkab suu ka veidi vürtsikalt õhkama, mis tuleb asjale ainult kasuks

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerund ja kuivapoolse kehaga, mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapuka buketiga HEA taseme rüübe. Amber lager on ta tõepoolest, mitte kuidagi teiste hulgast silmapaistev, aga igati viisakas värk. Sobib kõigile neile, kes astuvad poeuksest sisse küsimusega: "kas teil punast õlut on?"
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment