Sunday, October 23, 2022

Ārpus x Põhjala DDH Nelson x Talus x Simcoe IPA

Ārpus x Põhjala DDH Nelson x Talus x Simcoe IPA (Põhjala / Ārpus, Eesti / Läti) prk 0,44 l. alc 6,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England (NEIPA)" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - New England / Hazy" ja hinnang 3,98.

Toojainfot pole leida

Keskmist kasvu purk, urbanistlik sildikujundus. Valge vaht täidabüle poole klaasist ja püsib ülikaua. Õlle värvus - piimjalt ja mudruselt valkjas-kollane. Aroomi - urinaariumisse kallatud mangomahla purgitäis.

Esmamekk - raskepoolse kehaga ja MAGUSmõrkjas. Keskmaitse - lämmatavalt magus, aga õnneks on selle taga ka kenat mõrudat heina ja vürtsikat nelki koos valge pipraga. Lõppmaitse - muskaatpähkel, veidi kuivatatud apelsinikoort ja pirnikompott. Järelmekk - mangopüree apelsinikoore džemmiga

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, magus-mõrkjas-magus-vürtsikas-mõrkjas-magus-hapukas-magus-vürtsika buketiga Übertaseme rüübe.VÄGA korralik NEIPA oma humalahammustusega, mahalasuse ja mudrususega - kõik nii nagu õpikus kirjas, aga teistest ülemäära ei eristu kah.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment