Monday, October 17, 2022

Cold Front

Cold Front (BrewDog, Šoti). prk 0,33 l. alc 4,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Amber Lager - International / Vienna" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Lager - Vienna" ja 3,53 punkti.

Tootjainfo: "Festive lager. Deck the halls with a racket of flavour - marmalade and toast precede biscuit and bread crust, filling out a snappy bitter sweet palate. Crisp, fresh and festive.

Väike purk, koja tunnus-kujundus seekord rohekassinisel-lumisel foonil. Kollane vaht täidab 2/3 klaasist ja on püsiv. Õlle värvus - punakaskuldne. Aroom on hapukas, karamelline ja pihlakane.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-magus. Keskmaitse - magus-hapukas, karamelline ja metalline. Lõppmaitse - kuiv, rauane, roostene, rabavee ja männiokaste segune. Järelmekk - magus-mõru, karamelline, puidune, kare.

Keskmisest ja oodatust raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, mõrkjas-magus-hapukas-mõru-hapukas-magusakas-mõru buketiga VÄGA HEA taseme rüübe, suisa mõneti ülevõllikas. Vienna laagri ülepingutatult rohmakas versioon
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment