Friday, October 14, 2022

ZEN Out of TEN

ZEN Out of TEN (Cool Head, Soome) prk 0,33 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang 36 punkti. Untappd'i liigimääratlus: "Sour - Fruited" ja hinnang on 3,68 punkti.

Tootjainfo: "This Candy Sour is made in collaboration with the Finnish hip hop group Gasellit. It’s brewed with real mango, white guava, pineapple, salmiac and sweet raw licorice and soured using our Nordic sour method"

Väike purk, lahedalt rõõmus-hele sildikjundus. Valge vaht täidab pool klaasist ja püsib väga kaua. Õlle värvus - hämuselt kollane. Aroomis on keefir, joogijogurt, tikrid ja sõstrad.

Esmamekk on keskmise kehaga ja hapukas. Keskmaitse - oooo, see on nüüd küll huvitav lagritsane moment, mis täienbab üsna jämedalt kohupiimast-tikrist fooni. Lõppmaitses muutub lagritsa magus-soolakas element veidi lämmatavaks, aga õnneks teeb õunane-tikrine-kiivine happesus oma parimat, et seda tasakaalustada. Järelmekk on hapu-magus ja kauakestev, veidi soolakas ja huviatavalt matsakalt-kleepjalt keelepärale takerduv.

Keskmise kehaga, vähekarboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, hapukas-magusakas-soolakas-magus-soolakas-HAPU-magusaka buketiga Friigikas. Mõõdukalt friigikas, kuid siiski, see lagritsane element on taluvuse piiril.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment