Thursday, December 8, 2022

Kuchlbauer Weisse

Kuchlbauer Weisse (Kuchlbauer, Saksamaa) pdl 0,5 l. alc 5,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Weissbier - Hefeweizen" ja hinnang 42 punkti. Untappd ütleb: "Wheat Beer - Hefeweizen" ja 3,61 punkti.

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Round and mild, a top-class wheat beer. Fermented and matured in the bottle with fine yeast according to old Bavarian tradition. Brewed according to the Bavarian Purity Law"

Keskmist kasvu pudel, üsna klassikaline õllesilt mamsli ja vahutava õllekannuga. Valge vaht täidab pool klaasist, kuid pole just liiga püsiv. Õlle värvus - hämuselt kuldne. Aroom - klassikaline saksa nisuka lõhnapilt: magus-hapukas ja banaanine.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus-hapu. Keskmaitse muutub veidi mõrkjamaks, baanani serveeritakse seekord koos heinapeprede ja kaselehtedega :) Lõppmaitse - magus-mõrkjas, saiane ja tiba koriandrit meenutava eeterlikkusega. Järelmekis asendaub koriander nelgiga ning kõik asetub oma ootuspärasesse raamistikku. Kõige lõpuks lisandub vähene vürtsikas säde annab lisaboonuse ja hinnang kasvab nõksakese.

Keskmise kehaga, keskmiselt karboniseerunud paletiga, magus-hapu-magus-mõrkjas-magusakas-vürtsika buketiga Väga hea taseme rüübe. Standartne, aga seeläbi ka ootuspäraselt kvaliteetne saksa nisukas
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment