Friday, February 3, 2023

Murder Point IPA

Murder Point IPA (Fat Lizard, Soome) prk 0,44 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 39 punkti. Untappd ütleb: "IPA - American" ja 3,42 punkti

Tootjainfo: "Crisp like a Finnish summer night, this IPA bowls you over with its unexpected character. Perfectly balanced blend of six hops guaranteed to make you a happy camper!
Water taken from murder point at Lake Bodom by your favorite band and brewed by your favorite brewery.
GLUTEN FREE
IBU 58"

Keskmist kasvu purk, sünge sildikujundus. Kollakas vaht täidab poole klaasist, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - täiskuldne. Aroom on meeldivalt värske, hapukas-mõrkjas, vaigune ja männiokkane.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja hapu ning mõrkjas. Keskmaitse - hapukas-magusakas, vaigune ja pisut õunane. Lõppmaitses domineerib mõõdukas mõru, marineeritud roheliste tomatite ja kadakavaigu ristand. Järelmekk - mõru-magus ja mõõdukalt vürtsikas.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, hapu-mõrkjas-hapukas-magusakas-mõru-vürtsikas-mõru-magus-vürtsika buketiga Väga hea taseme rüübe. Ontlik ja värske IPA, aga sellisena lihtsapoolsena ka meeldiv
---
Gambrinuses saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment