Saturday, May 27, 2023

La Débauche - Big Boy Ancho Imperial Stout

Big Boy Ancho Imperial Stout (La Débauche, Prantsusmaa) pdl 0,33 l. alc 12,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored / Pastry" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - Russian Imperial" ja hinnang 3,97 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke vahendusel): "The Ancho is a sweet and very fragrant and tasty pepper. It brings flavors of raisins, prunes and fresh tobacco for a gustatory journey in the Mexican regions where it originates.
"Perfectly," said Poirot. "All this is marvelously luminous. The murderer was a man of very great strength, but he is not strong, and besides, he is a woman, and moreover a right-handed left-handed..."
Agatha Christie, Murder on the Orient-Express"

Väike lihtne pudel, sildil stseenike kupeest. Sõrmepaksune vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - rongirattarummumust. Aroom - mõnnnnademõnna magus tšilli, mis mängib kirsi ja viinamarjade ja ploomide kolmnurgas

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja magus-hapukas, kiiresti kerivas tšillivõimendis. Keskmaitse - rosinaküpsis, mis on kastetud magusasse tšillikastmesse. Lõppmaitse - kohvitšilli ... kohvitšillišokolaad kirsimarmelaadi täidisega. Järelmekk - ohhhhaaaahhhjaaaah kui heaaaa šokolaadikohvitšillikakaomõnudik!

GENIAALNE! GENAMEGA! Tšilli on siin õlles selge dominant, kuid ta teeb sellisel muhedal-lahedal-rosinaküpiselikul moel et hüppa või tšillišokolaadi sisse!
---
saadaval üksikeksemplaridena
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment