Saturday, December 30, 2023

Funky Fluid - Black Pearl

Black Pearl (Funky Fluid, Poola) prk 0,5 l. alc 6,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Flavored / Pastry" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - Other" ja 3,65 punkti.

Tootjainfo: "Clearly chocolatey and roasted stout, pleasantly creamy thanks to the use of rye malts and oat flakes. This time we decided to use coconut flakes"

Keskmist kasvu purk, sildil sünge arusaamatus. Hallikaspruun vaht täidab pool klaasist ja püsib ülimalt kaua. Õlle värvus - punamust. Aroom - kookos šokolaadis, aga mitte Bountylikultüle magustatud, vaid nagu naturaalne kookoshelves šokolaadis.

Esmamekk ootusele mittevastavalt õhukese kehaga ja mõrkjas-hapukas. Keskmaitse - kakaone ja kookosene, kuid ilma lisamagustuseta. Lõppmaitse omandab veidi magusama, rosinasema või siis hoopis toorkakaosema poosi, kuid jällegi väga naturaalses võtmes. Järelmekk - magus-hapu, röstine ja veidi tuhane.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, mõrkjas-hapukas-magusakas-mõrkjas-hapuka buketiga ÜBERTASEME RÜÜBE, kuna on üllatav ja positiivset emotsiooni tekitav - ilma magustamata Bounty!
---
mõned purgid saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment