Thursday, May 2, 2024

Pühaste - Simone

Simone (Pühaste, Eesti) prk 0,33 l. alc 4,9 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd liigimääratlus: "Pilsner - Italian" ja hinnang 3,42 punkti

Toojainfo: "Maitsekas ja elurõõmust pakatav itaaliapärane pilsner tüüpi õlu.
Kuldkollase värvi ja valge püsiva vahuga. Aroomis on tunda linnasele omast värskelt küpsetatud saia ning humalaseid lillelisi noote. Maitse on karge ja täidlane, linnaselist magusust tasakaalustab humala värske rohune mõrkjus. Suviselt muretu ja kergelt libisev värskendav pilsner."

Väike purk, roosanunnulilleline kujundus. Erkvalge vaht täidab pool klaasist ja püsib korralikult. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroomis seguneb linnasemagusus ja võilillemõrkjus.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-hapukas. Keskmaitse - hapukas-magus ja nätskelt linnaseline, lausa helles- või kellerbierilik. Lõppmaitses - lilleline, õrnalt tsitruseline ja naadimõru. Järelmekk keskendub rohkem mõrkjale murusele kargusele.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja mänguliselt muutuva paletiga, mõrkjas-hapukas-magus-mõrkjas-hapukas-mõrkja buketiga ÜBERtaseme rüübe. Siin on ühisldatud pilsnerite parimad jooned: saksapärane linnaselisus ja tšehhilik humal koos uudse itaaliapärase kuivhumaldushammustusega (tõsi küll seda viimast õige pisut). Mõnusaim joogkas!
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment