Thursday, August 1, 2024

Birbant - Hopsbant Fresh IPA

Hopsbant Fresh IPA (Birbant, Poola) pdl 0,5 l. alc 6,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 90 punkti. Untappd liigimääratlus: "IPA - American" ja 3,69 punkti.

Tootjainfo: "Malts: Pale Ale, light caramel, wheatHops: Zeus, Simcoe, Amarillo, Centennial
Addition: oats
HOPSBANT! Because we use the full potential of our device, triple dry hopping in the flow... our friend worked hard
Why Fresh IPA? Because when on the verge of running out of American goods from last year's harvest, we wait for fresh hops and finally the moment comes when we can revel in the aroma of new harvests straight from across the ocean."

Keskmist kasvu pudel, sildil humalahullultrõõmus pruulitank :) Valge vaht täidab ligi poole klaasist ja püsib ülikaua, haakudes ka klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom - välikäimla keset männimetsa! Humalarahas teab, et need on kiidusõnad!

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja mõru-magus. Keskmaitse - vürtsikas-vaiguselt naksakas, maitsenäsakesi katkuv vaigukirkaga ja käbinaastust tehtud kõplaga. Lõppmaitse muutub hapukamaks, kuivemaks, laimikoore ja kuusevaigu seguseks, puiduseks ja veidi raspeljaks. Järelmekk - koredapoolne, tümakas, mõru-hapukas, kuivapoolne ja agressiivsevõitu, hammusta ja lihaseid pungitav macho-IPA

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõru-magusakas-mõru-vürtsikas-mõru-hapukas-vürtsikas-mõru buketiga ÜBERTASEME rüübe. Macho-IPA, karmilt silma vaata ja kontsaga keet tallav. AIPA oma täies rohmakas ilus.
---
törtsu saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment