Monday, August 12, 2024

Twisted Cat - The Original Pale Ale

The Original Pale Ale (Twisted Cat, Luxemburg) prk 0,44 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Ale - American (APA)" ja hinnang 36 punkti. Untappd liigimääratlus: "Pale Ale - Other" ja hinnang 3,42 punkti.

Tootjainfo: "Twisted Cat's flagship brew is an unfiltered pale ale that pours a golden orange with good head retention. Mosaic & Citra flavoring hops.
Dry-style beer with mango and passionfruit aromas.
IBU 35"

Keskmist kasvu purk, lihtne tekstipõhine disain on veidi nihestunud :) Kollakas vaht täidab alla poole klaasi, vaatama hõredusele püsides isegi tublisti. Õlle värvus - vähese uduvinega tumekuldne. Väga nõrk lõhn meenutab ehk veidi kaua tühjalt seisnud saekoda oma peaaegu haihtunud puidulõhnaga.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse - karamelline ja puidune. Lõppmaitse - veidi hapukas ja vaigune. Lõppmaitse - mõrkjas, ehk isegi mõru, puidune ja kuivatatud maasikate nurgakesega ning juba päris mõnusa vürtsika õhetusega.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magusakas-mõrkjas-magusakas-hapukas-mõru-vürtsika buketiga HEA TASEME rüübe. Igav ja maitsetühi pole ta kohe kindlasti mitte, aga mitte millegi erilisega kohe üleüldse meelde ei jää.
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment