Sunday, October 6, 2024

Berhet Cheri Lady

Cheri Lady (Berhet, Slovakkia) pr 0,44 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Milk / Sweet" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Stout - Milk / Sweet" ja hinnan 2,84 punkti.

Tootjainfo: "Chocolate Cherry Cream Stout"

Keskmist kasvu purk, väga huvitavalt šokolaadi ja kirsi motiividega mängiv kujundus. Punakas-pruun vaht täidab üle poole klaasist ja püsib kaua. Õlle värvus - tuhmilt määrdunudpruun. Aroom - see on pigem hais kui aroom, kanalisatsioonist pärinev magus roiskumine.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja magus-hapukas. Keskmaitse - määnduma läinud marjad, mida on üritatud päästa kakaos veeretamisega. Lõppmaitse - kamašokolaad, kergelt kopitanud kirsipirukas. Järelmekk ujub senisest päris-nirust tasemest välja ja meenutab juba üsna kenasti kirsišokolaadi.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, magus-hapukas-mõrkjas-magus-hapuka buketiga Niru rüübe. Kirsi ja šokolaadi ühildamine on mõnikord ebaõnnestunud ka parematel tegijatel, see läbikukkumine on aga märkimisväärse sügavusega.
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment