Saturday, October 5, 2024

Drunk Monk - Good Morning, Sunshine

Good Morning, Sunshine (Drunk Monk, Eesti) pdl 0,33 l. alc 3,5 %vol.

Tootjainfo: "Hot Tomato gose
Sip, savor and feel your regrets melt away. Wether it's hangover or just a case of Modays, concider this your spicy rescue plan"

Väike lihtne pudel, kujunduses tšillivad tomat ja tšilli :) Erkvalge vaht täidab ligi pool klaasi ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom - tšillile iseloomulik tolmune ja samas magusakas tervitus paneb meeled valmis millekski toredaks.

Esmamekk on kerge ja magus-hapukas, esimese hooga vaid tomatine. Keskmaitse - konservtomatid ja tasapisi hakkab ennast ilmutama ka tore tšilliloomake. Lõppmaitse - vürtsikas soojus sobib otse suurepäraselt magus-hapu tomatimarinaadiga. Järelmekk - tšilli ehitab ennast kenasti korrushaaval kõrgemaks, kuid jääb kuni lõpuni üsna hillitsetuks ja viisakaks tegelaseks, kellel juuksed kammitud ja lips triigitud. Ahjaaa, soolane foon on ka lõpuks päris kenasti tunda.

Kerge kehaga, vähekarboniseerunud paletiga, magus-hapukas-vürtsikas-hapu-magus-vürtsika-mõrkjas-hapu-vürtsika buketiga VÄGA HEA taseme rüübe. Gosena üsnagi veenev. Tšilli ja tomat - mõlemad kahtlusteta olemas, kuid sellelaadsete õllede hulgas samas ka mitte millegagi üllatav. Tubli mõte ja ilus teostus igatahes!
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment